Rectorul UPIT în plenul conferinței Workshop-ului Regional privind rezultatele analizei decalajelor pentru programele de educație și formare în domeniul nuclear și radiații [RER 90049]

Universitatea din Pitești, reprezentată prin rectorul Dumitru CHIRLEȘAN, participă la Workshop-ul Regional privind rezultatele analizei decalajelor pentru programele de educație și formare în domeniul nuclear și radiații [RER 90049].

Evenimentul are ca scop prezentarea și dezbaterea planului de lucru al proiectului [RER 90049] și strategiile detaliate de implementare și de aplicare a chestionarului care trebuie completat de statele membre participante.

O altă temă ce va fi discutată este cea despre nevoile actuale ale țării, provocările și contextul în schimbare ale educației nucleare, inclusiv metodele și instrumentele de formare, pentru a reevalua situația de referință.
Evenimentul va oferi, de asemenea, baza pentru prima etapă a Proiectului, care urmărește identificarea lacunelor și nevoilor de formare și pregătirea unui plan de acțiune.

La Workshop-ul [RER 90049] participă 32 de participanți din 30 de organizații nucleare din 21 de state membre.
Alături de rectorul Universității din Pitești participă Minodora APOSTOL, RATEN ICN și Adriana-Nicoleta BADEA, CITON.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf