ro Română

UPIT partener în proiectul Erasmus+ „Web-based laser safety modules for vocational education/training”

Universitatea din Pitești este partener în proiectul Erasmus+ „WEB-BASED LASER SAFETY MODULES FOR VOCATIONAL EDUCATION/TRAINING”, aflat în derulare până la 31 august 2020. 

Proiectul constă în identificarea nevoilor utilizatorilor de dispozitive LASER în ceea ce privește educația și formarea în domeniul siguranței utilizării acestora. Pe baza analizei de nevoi a pieței muncii și a operatorilor în domeniul fotonicii și a tehnologiilor LASER, echipa de proiect va defini conținuturile pentru modulele utilizate în îmbunătățirea competențelor și abilităților în domeniul siguranței în utilizarea dispozitivelor LASER. 

Prima întâlnire a partenerilor a avut loc la Rezekne Academy of Technologies, Letonia, în perioada 28 februarie – 1 martie 2019. 

Coordonatorul proiectului: Rezekne Academy of Technologies (Letonia)

Parteneri: Ungaria (iTStudy Hungary Számítástechnikai), Bulgaria (Angel Kanchev University, Ruse), Germania (SWA Bildungsakademie GmbH) și România (Universitatea din Pitești)

Website: http://lasersafety.rta.lv

 

 

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…