ro Română

UPIT partener al ”Campionatului European de Karate Tradițional” (ETKF) 13-16 iunie

Universitatea din Pitești este partener în organizarea Campionatului European de Karate Tradițional (ETKF)care va avea loc la Pitești la 13-16 iunie, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Evenimentul va fi lansat printr-o conferință de presă, miercuri, 15 mai 2019, ora 15.00, la sediul din Str.Doja al Universității din Pitești. 

Campionatul – în cadrul căruia se estimează participarea a peste 300 de sportivi din Europa – este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului și de Federația Română de Karate Tradițional. Din partea Ministerului Tineretului  va participa Secretarul de Stat Cosmin Butuza și Directorul General Daniel Jianu. 

La conferința de presă vor participa: prof.univ.dr.Vladimir Iorga, 10 DAN, Presedintele ETKF; prof.univ.dr. Șerban Valeca, 8DAN, Vicepreședinte ETKF; Cosmin Butuza, Secretar de Stat Ministerul Tineretului și Sportului; prof.Nicolae Mărăndici, 7DAN, Președinte FRKT; conf.univ.dr.ing.Dumitru Chirleșan, Rectorul Universității Pitești, conf.univ.dr.Dan Manu, Președintele Consiliului Județean Argeș, cealaltă instituție parteneră în organizarea Campionatului.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…