ro Română

UPIT la cea de-a doua întâlnire transnațională a proiectului ”Module online de formare profesională în domeniul securității utilizării dispozitivelor laser”

Lect.univ.dr.Sorin Fianu, de la Departamentul de Ingineria Mediului și Științe Inginerești Aplicate (DIMSIA) al Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică a Universității din Pitești a participat, la 27-29 mai 2019, la cea de-a doua întâlnire transnațională a proiectului ”Module online de formare profesională în domeniul securității utilizării dispozitivelor laser”, desfășurată la Universitatea ”Anghel Kancev” din Ruse. 

Proiectul – în curs până la 30 august 2020 – vizează pregătirea unor module online de formare profesională în domeniul securității dispozitivelor laser. Au fost discutate Pachetele 1 și 2 privind analiza nevoilor de piață ale acestor cursuri.  Totodată s-a discutat și abordarea Pachetelor 3 și 4 , respectiv curriculum cursurilor și tipul de platformă de e-learning prin care vor fi livrate aceste cursuri. 

Următoarea întâlnire va avea loc la Pitești în perioada 26-29 august 2019.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…