ro Română

UPIT în topul celor mai bune universități din țară

 

Performanța Universității din Pitești este rezultatul implementării unui management fundamentat pe criterii de calitate și dezvoltarea cercetării științifice.
Misiunea universității se raportează la dimensiunea națională și internațională, în prezent UPIT menținându-se pentru al doilea an consecutiv în topul universităților din România, conform Metarankingului universitar 2020, publicat recent de Ad Astra – Asociația cercetătorilor români din țară și din străinătate.
Astfel, prin poziționarea în topul clasamentului universităților din România, alături de calificativul ,, Grad Înalt de Încredere” acordat de ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior), Universitatea din Pitești reconfirmă statutul de pilon al învățământului universitar argeșean, fiind unul dintre cei mai buni furnizori de resursă umană calificată pentru mediul socio-economic național și internațional.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…