ro Română

UPIT – gazda Cercului Pedagogic al Profesorilor de Fizică

Universitatea din Pitești a găzduit, joi, 7 noiembrie 2019, Cercul Pedagogic al Profesorilor de Fizică, organizat de Colegiul Național ”Zinca Golescu” Pitești și Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni.

În Cuvântul de bun-venit, conf.univ.dr.Daniela GIOSANU, Directorul Departamentului de Științe Inginerești Aplicate din cadrul UPIT, a prezentat Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică a Universității din Pitești.

Din partea Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni au susținut lucrări prof.Gabriela FUSEA (Noi metode de eficientizare a problemelor de fizică), prof.Monica Gabriela GRUIA (Metode de rezolvare a problemelor de fizică), prof.Mihaela Alina NĂSTASE (Metode interactive de predare-învățare-evaluare a științelor).

De la Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești au prezentat lucrări prof.Daniela ARSENESCU (Construcții grafice de imagini în lentile, deterinarea formulelor lentilelor – proiect de lecție. Introducere în cosmologie – prezentare clasa a XI-a, profil Științele Naturii), prof.Zoe POPESCU (Instruirea diferențiată – opțiune și necesitate pentru eficientizarea procesului de predare-învățare-evaluare la fizică), prof.Iuliana ROMAN (STEM Discovery Week-2019. Spectometrul Theremino), prof.Liliana TUDOR-JOIȚA (Premiul Nobel pentru Fizică 2019) și prof.Liviu VOINEA (Interacțiuni Fizică-Metafizică).

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…