ro Română

Universitatea din Pitești prezentă la AGRO-Pitești 2019, 9-12 mai

Studenții de la Specializarea Horticultură din cadrul Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică, coordonați de conf.univ.dr. Cristian Popescu, participă la cea de-a patra ediție a Târgului Internațional de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI 2019 (9-12 mai 2019), organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (CCIA). 

Studenții de la Specializarea Horticultură a Universității din Pitești participă la cea de-a patra ediție a Târgului Internațional AGRO Pitești cu o serie de produse specifice domeniului Horticulturii și cu materiale promoționale pentru promovarea programului de studii Horticultură în județul Argeș și nu numai. Anul acesta, Universitatea din Pitești este prezentă în calitate de partner. Studenți ai programului de studii Horticultură vor asigura permanența și vor furniza informații utile vizitatorilor pe tot parcursul celor patru zile de expoziție”, a declarat conf.univ.dr. Cristian Popescu. 

În cadrul acestui eveniment, Universitatea din Pitești promovează programul de studii Horticultură, prin care oferă mediului socio-economic resursă umană înalt calificată, specialişti care contribuie substanţial la dezvoltarea regională. 

Târgul AGRO-Pitești 2019 este organizat în parcarea Complexului Comercial Jupiter City.

 

 

 

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…