UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI CONSOLIDEAZĂ PARTENERIATUL CU SOCIETATEA CER CLEANING EQUIPMENT

În data de 15.03.2022, Universitatea din Pitești a primit vizita reprezentanților companiei CER CLEANING EQUIPMENT.

Scopul acestei vizite a fost cel de consolidare a relațiilor dintre cele două instituții, precum și de identificare a unor noi direcții de colaborare.

La discuții au participat, din partea companiei CER CLEANING EQUIPMENT, domnul ing. Ion BICAN – Director general, domnul dr. ing. Corneliu SLĂVILĂ – R&D Manager, doamna Silvia BABĂ – HR Manager și doamna Diana HELGIU – HR Business Partner.

Organizatorii și totodată gazdele evenimentului au  fost conf. dr. ing. Daniel-Constantin ANGHEL – Director al Centrului Suport pentru Învățământul Dual, lect. univ. dr. Olimpia OANCEA –  Director al Centrului de Marketing Universitar și dr. Georgia OLTEANU – Șef Birou de Comunicare, Relații Publice și Registratură.

Subiectele abordate au vizat aspecte legate de:

  • Direcții și teme de cercetare aplicată;
  • Stagii de practică și internship-uri pentru studenți;
  • Intervenții asupra curriculei universitare;
  • Implicarea în organizarea de concursuri studențești;
  • Abordarea unor proiecte de cercetare;
  • Profesionalizarea cursurilor;
  • Sprijinirea învățământului în sistem dual;
  • Publicarea profilului companiei CER CLEANING EQUIPMENT ÎN CATALOGUL ANGAJATORILOR DE TOP DIN REGIUNEA SUD-MUNTENIA: 100 de companii pentru care ți-ai dori să lucrezi.
  • Aderarea companiei CER CLEANING EQUIPMENT la Consiliul Consultativ al Rectorului Universității din Pitești (CCR-UPIT).

De asemenea, delegația a vizitat mai multe structuri din cadrul Universității din Pitești:

– Facultatea de Mecanică și Tehnologie, reprezentată de domnul conf. dr. ing. Alin RIZEA – Decan și de doamna conf. dr. ing. Monica IORDACHE – Director al Departamentului de Fabricație și Management Industrial;

– Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare, reprezentată de domnul conf. dr. ing. Alin MAZĂRE;

– Centrul Regional de Cercetare – Dezvoltare pentru materiale, procese și produse inovative destinate industriei de automobile / CRC&D-Auto, reprezentat de către domnul Dr. Denis NEGREA – Director.

Atât invitații, cât și gazdele au fost plăcut impresionați de eveniment!

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…