Ultima zi a turneului de promovare s-a încheiat cu o victorie incontestabilă pentru echipa de volei feminin FC Argeș

După un turneu victorios pentru echipa FC Argeș, sportivele au avut un final glorios în seara zilei de 9 mai, în fața echipei CSU Hygienum Galați. Echipa argeșeană a condus în toate cele trei seturi cu scoruri care scot în evidență munca asiduă, antrenamentele profesioniste, dar și o legătură extrem de strânsă între sportive și antrenorul lor. FC Argeș s-a impus cu 25-15 în primul set, 25-23 în al doilea și au încheiat cu 25-16.

Antrenorul echipei FC Argeș, Bogdan Paul, s-a arătat mulțumit de parcursul sportivelor sale. Luni, în ultima zi a Turneului de Promovare în Divizia A1 Volei feminin, argeșencele au făcut spectacol, au fost susținute de galerie, de spectatori și de toți iubitorii de sport. Nu au dezamăgit, iar victoria lor este motiv de mândrie pentru județul nostru.

De asemenea, pe parcursul celor trei zile de evenimente sportive, Upit Media a fost partener oficial în turneul amintit mai sus, fiind redate live pe canalul upitmedia.ro și pe Youtube – Universitatea din Pitesti. În cele trei zile au jucat următoarele echipe: FC Argeș, CSU Hygienum Galați, CSU Politehnica Timișoara, CSU Oradea. Toți ochii au fost ațintiți însă înspre FC Argeș, o echipă care s-a dezvoltat din ce în ce mai mult și începe să se impună puternic în rândul marilor grupări sportive.

„Activitatea pe care am desfășurat-o din punctul de vedere al pregătirii a fost similară timpului pe care și-l dedică o echipă profesionistă. Începând de la 1 august, ne-am antrenat la nivelul unei echipe din Liga 1, dpuă-trei antrenamente de forță. Echipa a evoluat extrem de mult, deci munca s-a văzut. Acesta a fost și conceptul, să crem o echipă care să aibă toate bazele structurale ale unei echipe de Liga I”, ne-a declarat Bogdan Paul, antrenorul echipei de volei feminin FC Argeș.

De asemenea, acesta ne-a spus că nu a avut nicio îndoială legată de victoria sportivelor, chiar dacă au mai apărut și cumpene:

„Victoriile au fost anticipate, pentru că valoarea echipei FC Argeș a fost peste valoarea campionatului. Au fost și momente când am avut probleme, am pierdut un set la Galați, dar în mare măsură ne-am valorificat statutul de cea mai bună echipă.”

Mi-aș dori ca acest parteneriat să continue

„Vizibilitatea pe care am obținut-o trebuie întreținută. Piteștiul trebuie să știe că avem echipă de volei feminin și că avem un parcurs frumos. Parteneriatul cu Universitatea din Pitești a avut beneficii extraordinar de mari, inclusiv de imagine. Ne-am asociat imaginea cu mediul academic, iar asta dă un plus de valoare. Ne-am asociat cu o instituție de învățământ superior și avem câteva sportive studente la Universitatea din Pitești și asta este un mare plus. Mi-aș dori ca acest parteneriat să continue, pentru că universitatea ne-a ajutat extraordinar de mult. Am fost foarte încântat de acestă colaborare, o doresc și pe viitor și chiar cred că putem face acest lucru.

Echipa argeșeană nu se va opri aici. FC Argeș are planuri mari pentru viitor, așa cum ne-a mărturisit antrenorul Bogdan Paul: „Pentru FC Argeș mi-aș dori să ajungă în Cupele Europene, dar avem nevoie atât de sprijin logistic, cât și de sprijin financiar.”

Articol realizat de Delia Mușetescu, studentă la Română-Franceză, FTLIA

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…