”Toamna Piteșteană” 2022 și-a deschis porțile pentru argeșeni

Târgul ”Toamna Piteșteană” 2022 și-a deschis porțile pentru argeșeni. Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea a declarat deschis evenimentul și a adresat un mesaj de bun venit vizitatorilor și expozanților.

Universitatea din Pitești a fost prezentă la deschidere prin participarea rectorului conf. univ. dr. ing. Dumitru Chirleșan și a unor studenți ai specializării Horticultură, în calitate de expozanți. „Mi se pare o mare realizare a municipalității că a organizat un asemenea eveniment, iar noi cu studenții noștri ne regăsim deplin în acest peisaj.” a spus rectorul Universității din Pitești.

Unul dintre absolvenții universității îi sfătuiște pe tineri să urmeze acest domeniu. „Sfatul meu este ca tinerii să urmeze specializarea Horticultură deoarece este de viitor. Eu am absolvit în 2008 și am aplicat teoria la practica pe care o aveam și astfel am îmbunătățit afacerea cu flori pe care o am. ”, Dan Luca – expozant ”Toamna Piteșteană”.

Ediția din acest an, printr-o organizare exemplară, găzduiește peste 100 de producători care expun și oferă spre vânzare roadele pământului.

Puteți vizita Târgul ”Toamna Piteșteană” în perioada 6 – 13 octombrie, Piața Vasile Milea.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf