ro Română

Testimoniale Studenți Erasmus de la Marwadi University India, la Universitatea din Pitești

Nisarg Mehta, Ingineria Mediului:  Mobilitatea Erasmus de care am beneficiat la Universitatea din Pitești a constituit o experiență extraordinară, care mi-a oferit șansa nu numai să cunosc programele de studiu ale UPIT, dar și să descoper o cultură, tradiții și obiceiuri dintr-o țară europeană. Am fost norocos să mă aflu în România în perioada Sărbătorilor de Crăciun și mă bucur că am reușit să și vizitez câteva locuri frumoase din această țară. 

Drashti Hindocha, IT: M-a impresionat foarte mult ospitalitatea extraordinară a tuturor celor de la Universitatea din Pitești . Cadrele didactice ne-au sprijinit pe tot parcursul studiilor și m-am bucurat să văd că atât studenții cât și profesorii s-au arătat interesați de facultățile din India, de cultura și tradițiile indiene.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…