Studenții de la Psihologie vă împachetează gratuit cadourile pentru cei dragi

Universitatea din Pitești, prin studenții și profesorii de la specializarea Psihologie din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, împreună cu Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România, Filiala Argeș (ANCAAR), sunt ajutoarele lui Moș Crăciun și fac fapte bune și în acest an.

În perioadele 3-5 decembrie și 22-24 decembrie, clienții hypermarketului Auchan din Pitești vor beneficia de împachetarea gratuită a cadourilor de Crăciun, dacă se vor adresa studenților de la standurile special amenajate în incinta magazinelor din Bradu și Găvana. Studenții noștri nu doar că vor ambala festiv cadourile pentru cei dragi, dar vor prezenta și activitatea asociației ANCAAR și vor împărți pliante informative. În schimb, clienții pot dona pentru susținerea activității asociației, în urnele special amplasate în acest sens sau în contul asociației: RO70OTPV270000599934RO01, titular Mihaela Crăciun, reprezentantul legal și președinte al ANCAAR.

Este al patrulea an în care evenimentul se desfășoară în colaborare cu specializarea Psihologie de la Universitatea din Pitești, iar coordonatoarele echipelor de studenți, lect. univ. dr. Ioana Fratea și lect. univ. dr. Natalia Burtoiu spun că studenții sunt extrem de încântați să se implice și să ajute asociația, iar colaborarea cu asociația a devenit deja o tradiție.

Parteneriatul ANCAAR cu facultatea vizează implicarea studenților în eveniment, minim 8 ore în total în ambele perioade, iar la final aceștia primesc o diplomă de voluntariat pe care o pot folosi apoi în CV-ul lor. Studenții vor fi însoțiți de un reprezentant al asociatiei (părinte sau terapeut) pe toată durata campaniei.

Clienții Auchan deja s-au obișnuit cu prezenta studenților la standurile de împachetat cadouri pentru sărbătorile de iarnă, aproape a devenit o tradiție. Ajutoarele moșului pot fi ușor recunoscute deoarece vor purta tricouri cu sloganul „Donează pentru autism”. Studenții ne-au împărtășit ca, de-a lungul anilor, pe lângă aspectul voluntar, social, al acțiunii noastre comune, au avut parte de adevărate provocări, abordând diverse tipologii de oameni, gestionând reacții diverse, îmbogățindu-și astfel experiența de viață și exersându-și observarea ca viitori psihologi.

Conf. univ. dr. Delia Duminică

Specializarea Jurnalism

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…