ro Română

”Științele Educației în context european”: 23-24 mai

Departamentul de Științe ale Educației din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității din Pitești organizează, la 23-24 mai 2019, cea de-a XIII-a ediție a Conferinței Științifice Studențești cu titlul ”Științele Educației în context european”. 

Conferința se desfășoară în toate filialele Universității din Pitești, după cum urmează: 

  • 23 mai: Râmnicu Vâlcea, Slatina, Alexandria
  • 24 mai: Câmpulung, Pitești 

Conferința este structurată în următoarele secțiuni: Tradiție și perspective în pedagogia învățământului preșcolar și primar, Tradiție și modernitate în metodologia didactică din învățămîntul primar și preșcolar (limbă și literatură română/limbi străine, matematică, științe, istorie, educație fizică, arte, educație civică), Psihologia educației copilului preșcolar și școlar mic, Managementul clasei de elevi / grupei de preșcolari, Atelier de creație prihopedagogică și metodică. 

Evenimentul este organizat prin Centrul de cercetări științifice în domeniul psihopedagogiei aplicate PRO ED EXPERT.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…