Start Your StartUP

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a lansat prima ediție a evenimentului “Start Your StartUP.”

“Start Your StartUP” reunește tinerii antreprenori și le oferă oportunitatea de a-și prezenta ideile inovatoare și de a discuta despre provocările și oportunitățile din domeniu alături de antreprenori cu experiență, investitori și reprezentanți ai companiilor cu servicii dedicate.

Evenimentul s-a desfășurat pe mai multe planuri și a impus workshopuri specializate, paneluri de discuții cu teme relevante pentru antreprenoriatul tech și sesiuni de “business speed dating,” care vor permite participanților să stabilească conexiuni și parteneriate valoroase.

De asemenea, “Start Your StartUP” a inclus ateliere de dezvoltare a abilităților personale și profesionale, concentrându-se pe așa-numitele “soft skills,” esențiale pentru succesul în lumea antreprenoriatului.

La concurs au participat și două echipe de studenți ai Centrului Universitar Pitești, subliniind astfel că pasiunea și talentul pentru antreprenoriat tech sunt prezente în întreaga țară.

Juriul a deliberat cu atenție și a anunțat rezultatele Concursului de Idei de Afaceri – “Start Your StartUP,” evaluând toate echipele în funcție de criterii precum coerența și aplicabilitatea ideilor de afaceri, calitatea prezentării, implicarea echipei în discuții, precum și materialele folosite pentru a susține proiectele.

Echipele de studenți câștigătoare:

▪️ Locul I: SolarDroneE(nergy);

▪️ Locul II: Aldrum.ro;

▪️ Locul III: Trip-bikes-serv.

Echipele de studenți câștigătoare:

▪️ Locul I: EcoVortex Energy;

▪️ Locul II: SmartOne;

▪️ Locul III: VR Tracks;

▪️ Mențiune: EcoBin-Smart Engineering;

▪️ Premiu special: ReGain;

Prin evenimentul “Start Your StartUP,” Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București se afirmă ca o sursă de inspirație și suport pentru tinerii antreprenori, ajutându-i să își realizeze visele și să contribuie la dezvoltarea peisajului tehnologic din România. Această inițiativă subliniază importanța învățământului superior și a colaborării dintre mediul academic și sectorul de afaceri în promovarea antreprenoriatului tech.

Share

Te-ar putea interesa și

De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…

Ultimele postări

De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…