Spectacol SINESTEZII

Spectacol SINESTEZII, 1 Aprilie 2023, ora 20:30, Sala de spectacol a Fundației Culturale Ilfoveanu & Badea, Pitești.

Vă invităm să salutăm primăvara cu solfegii de sinestezii, sentimente și emoții artistice generate de acorduri de chitară și de pian, într-un spectacol inedit de piano-folk, care ne propune muzică folk și modernă. Ne vom bucura de vocea și de talentul artiștilor Cătălin Stepa – chitară și Aurelian Epuraș – pian, vor construi o experiență artistică și trăiri sinestezice memorabile.

„Sinestezii” reprezintă un concept inedit de spectacol piano-folk, generat de colaborarea dintre artiștii Cătălin Stepa – chitară și Aurelian Epuraș – pian, un spectacol-senzație al sunetelor, vocilor și poeziei, care induce emoții și trăiri sinestezice.

Cătălin Stepa – fiul Tatianei Stepa, duce mai departe, în stilul propriu, această „frumoasa povară” și păstrează tradiția muzicii folk moștenită din familie. După 8 ani de activitate componistică și interpretativă, în anul 2018, a lansat albumul „Ea Vine Joi (În memoria mamei mele …)”.

Aurelian Epuraș – profesor de pian la Școala Gimnazială ,,I. G. Duca” din Petroşani este inițiator al proiectului „Fabrica de pian” – proiect care a avut ca scop achiziționarea unui pian de concert pentru elevii școlii la care preda, un obiectiv realizat cu succes după aproximativ un an de muncă susținută.

Un pian, o chitară, două voci și o mână de cântece alese în așa fel încât să construiască experiențe artistice plăcute pentru toți participanții la spectacolele de piano-folk.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
S-a lansat un nou proiect de formare inițială în CATIA V5 pentru studenții anilor I de la programele de licență TCM şi IEI din cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie,…