ro Română

Spectacol-Atelier al Studenților Anului II de la Departamentul UPIT Arte-Teatru

Studenții Anului II de la Departamentul de Arte-Teatru din cadrul Universității Pitești au susținut luni, 4 Februarie 2019, în Sala de Curs din Corpul Central al UPIT, un spectacol în care au interpretat scene din piesele „Pescărușul”, „Unchiul Vanea” și „Trei Surori”, scrise de dramaturgul rus Anton Pavlovici Cehov. 

Pregătiți de lect.univ.dr.Mirela CIOABĂ și asist.univ.dr. Petrișor DIAMANTU, studenții au reușit să creeze o atmosferă specială prin care spectatorii să pătrundă tainic în universul lui Cehov. Prin tehnici actoricești creative, valorificate la maxim, studenții au creionat în mod inedit caracteristicile și dramele personajelor interpretate. 

“A fost un atelier de creație, un exercițiu de laborator prin care studenții să-și poată exercita în fața publicului practica teatrală. Vom continua să pregătim astfel de spectacole cu public”, a declarat, pentru UPIT MEDIA, lect.univ.dr.Mirela CIOABĂ. 

După succesul primei ediții a acestui exercițiu de laborator, următorul spectacol-atelier susținut de studenții din Anul II de la Departamentul Arte-Teatru va avea loc la finalul celui de-al doilea semestru academic, și va fi dedicat pieselor lui William Shakespeare.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…