Proiectul ADIENT “Start Your Career 2020” lansat la Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești și compania ADIENT Automotive România au lansat joi, 5 decembrie 2019, proiectul “Start Your Career 2020”, ce oferă studenților și masteranzilor stagii de practică plătite în cadrul companiei, cu posibilitatea ulterioară a angajării. La lansarea programului a fost prezent și Rectorul Universității din Pitești, conf.univ.dr.ing.Dumitru Chirleșan

Echipa ADIENT a precizat că își dorește ca stagiari studenți cu inițiativă și spirit de echipă și a anunțat pe scurt în ce constă stagiul: șase luni de practică, într-unul din cele zece departamente (Producție, Mentenanță, Calitate, Logistică, Resurse Umane, Inginerie, Financiar, Lansări&CI, IT, SSM, sub îndrumarea profesioniștilor ADIENT, în fabricile din Pitești, Bradu și Poiana Lacului) și implicarea în proiectele derulate de companie. La finalul programului, stagiarii au posibilitatea de a obține un loc de muncă în cadrul companiei. “Ne dorim să primim cât mai multe înscrieri de la studenții și masteranzii Universității din Pitești. Există mulți angajați ADIENT care și-au început cariera prin stagiu de practică”, au subliniat reprezentanții companiei. 

Studenții au urmărit pe scurt prezentarea companiei ADIENT, după care a urmat o sesiune de întrebări referitoare la detalii ale programului “Start Your Career 2020”

Lansat în 2011, în programul “Start Your Career” s-au înscris 1913 de studenți, dintre care 324 au fost selectați stagiari iar 76 au obținut un loc de muncă în cadrul ADIENT. Absolvenții programului recomandă studenților să aplice pentru stagiul “Start Your Career”, pentru experiența frumoasă acumulată într-o companie multinațională de top și pentru sprijinul obținut pe parcursul stagiului de angajații companiei. 

“Sper că această frumoasă colaborare între ADIENT Automotive și Universitatea din Pitești va continua mulți ani de acum înainte. Ii îndemn pe studenți să profite de oportunitățile care li se oferă‘’, a declarat Prorectorul pentru Relații cu Studenții, Absolvenții și Mediul Socio-Economic,conf.univ.dr.Adrian Sămărescu. 

ADIENT este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, ADIENT produce și livreaza scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. Compania este prezentă în România din anul 2000 și are un număr total de 6.600 de angajaţi în 8 unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanica), două fabrici în Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiterii) şi  Piteşti (tapiţerii).  

Înscrierile la “Start Your Career 2020” se realizează exclusiv online,accesând www.startyourcareer.ro. Termenul limită este 20 decembrie 2019.

 

Share

Te-ar putea interesa și

1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte….
De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…

Ultimele postări

1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte….
De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…