ro Română

Prof.univ.dr.habil Gabriela Plăiașu – Premiul Femeia Anului 2019, acordat de Ziarul Argeșul

Ziarul Argeșul a decernat vineri, 8 martie 2019, Premiile FEMINA, acordate, pe baza voturilor cititorilor, doamnelor și domnișoarelor care fac cinste județului Argeș. Prof.univ.dr.habil Gabriela Plăiașu, de la Universitatea din Pitești, a primit cea mai aprigă susținere din partea cititorilor (632 taloane), fiind câștigătoarea Marelui Premiu – Femeia Anului 2019.

Prof.univ.dr.habil.Gabriela Plăiașu: „Sunt onorată că acest premiu ajunge la Universitatea din Pitești, cel mai mare formator din regiunea noastră”.

Tot de la Universitatea din Pitești, la categoria Învățământ au fost premiate conf.univ.dr.Delia Duminică (198 voturi), Prodecan al Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, și lect.univ.dr. Florina Uleanu (177 voturi), de la Departamentul de Ingineria Mediului și Științe Inginerești Aplicate.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…