OSF – UPIT Concurs Hackathon pentru studenții de la Informatică

Departamentul Matematică-Informatică din cadrul Universității din Pitești, și Compania IT multinațională OSF Global Services organizează, în perioada 15-22 martie 2019, prima ediție a Concursului hackathon în domeniul programării web și mobil.

Se vor dezvolta aplicații Web și Mobile pe o temă propusă de Primaria Pitești, prin intermediul domnului Viceprimar Sorin Apostoliceanu, pentru a contribui la dezvoltarea Municipiului Pitești.

Prin acest concurs se încurajează și se cultivă gândirea creativă și spiritul inovativ al studenților cu pregătire specifică, completându-se cu noțiuni de leadership, marketing sau management.

La concurs se pot înscrie echipe de 3-5 studenți de la domeniile de licență sau master ale Departamentului Matematică-Informatică, care doresc să-și demonstreze talentul și imaginația în domeniul programării web (utilizând la alegere PHP, NodeJS, Python, Java, .Net, ș.a. apoi Bootstrap, Foundation, animații WebGL, Canvas sau JS, etc.). La concurs nu pot participa studenții care sunt angajați la OSF Global Services sau rudele de gradul întâi ale organizatorilor.

Înscrierea la concurs se face la adresa web www.osf-global.com/hackathon, în perioada 19.02-12.03.2019.

Startul competiției se va da în data de 15 martie 2019, ora 10.00, în amfiteatrul S109, prin prezentarea temei de concurs. Apoi echipele vor avea la dispoziție cinci zile (15, 18-21 martie 2019) pentru a construi aplicația pe GitHub. Pe parcursul derulării concursului, mentorii OSF vor veni în sprijinul echipelor pentru a acorda suport dedicat. În data de 19 martie va avea loc o evaluare intermediară a proiectelor de către membrii juriului (4 profesioniști din partea OSF și 4 cadre didactice de la Departamentul Matematică-Informatică), iar prezentarea lucrărilor, jurizarea și premierea vor avea loc în data de 22 martie 2019, de la ora 12.00, în amfiteatrul S109 al Universității din Pitești.

Succes tuturor!

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…