ro Română

O alternativă de traseu educațional pentru tine – COLEGTER-UPIT! Stai acasă și ne vedem pe Facebook-Viața Studențească!

 

 #MăDezvolt

 O alternativă de traseu educațional pentru tine – COLEGTER-UPIT!

Stai acasă și ne vedem pe Facebook-Viața Studențească!

 

Din dorința de a oferi liceenilor din județul Argeș și din județele limitrofe cât mai multe alternative educaționale în concordanță cu cererea existentă pe piața muncii din Regiunea Sud-Muntenia, Universitatea din Pitești a dezvoltat primul Colegiu Terțiar Non-universitar din România, adoptând o atitudine proactivă și inovatoare.

Misiunea Colegiului Terțiar Non-universitar este de educaţie şi cercetare, prin: formare profesională la nivel non-universitar; prin generare şi transfer de cunoaştere, prin cercetare ştiinţifică fundamentală şi aplicativă, dezvoltare, inovare şi transfer tehnologic, creaţie individuală şi colectivă relevante şi semnificative la nivel regional, naţional şi internaţional; prin promovare şi dezvoltare de parteneriate la nivel local, regional şi naţional în scopul implicării Universităţii în rezolvarea problemelor comunităţii şi creşterii vizibilităţii şi prestigiului. Astfel, învăţământul terţiar non-universitar îți asigură posibilitatea formării inițiale, a perfecționării sau a conversiei profesionale în diferite domenii. Poți accesa programele COLEGTER-UPIT chiar dacă nu ai reușit să treci de examenul de maturitate și nu ai absolvit Bacalaureatul. Alege să înveți o meserie cerută pe piața muncii și să te dezvolți profesional! Urmărește pagina de Facebook Viața Studențească pentru a afla totul despre oferta educațională a COLEGTER-UPIT și oportunitățile oferite prin proiectul „Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar” (codul proiectului: 121221). Stai acasă și ne vedem pe Facebook-Viața Studențească!

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…