ro Română

Învață din experiența mea! La UPIT, Erasmus merge mai departe!

În perioada 15.03-11.04.2021, Biroul Erasmus+ din cadrul Centrului pentru Relații Internaționale, Universitatea din Pitești organizează Erasmus Open Doors (OED) 2021, urmând ca în săptămâna 12-16.04.2021 să se desfășoare etapa propriu-zisă de selecție.

Sub sloganul “Învață din experiența mea! La UPIT, Erasmus merge mai departe!”, această ediție a OED se va derula exclusiv online, pe canalele media ale Universității din Pitești.

Cu această ocazie, studenții sunt invitați la sesiuni de informare privind mobilitățile Erasmus+ de studiu și practică, de care vor putea beneficia în vara lui 2021 și pe parcursul anului universitar 2021-2022. Testimoniale scrise și video, filmulețe realizate de către foștii studenți Erasmus, destinațiile scoase la selecție, aspecte administrative, dar de interes pentru studenți vor fi postate constant pe paginile de Facebook: International Relations, University of Pitesti (https://www.facebook.com/InternationalRelations.UPIT) și Viață studențească – Universitatea din Pitesti (https://www.facebook.com/UniversitateadinPitesti), dar și pe pagina web a instituției, la adresa: https://www.upit.ro/ro/international/erasmusplus/erasmus-programme-countries/outgoing-students/selectie-studenti.

Toate acestea vor fi completate de întâlniri online cu studenții fiecărei facultăți din cadrul UPIT, în cadrul cărora membrii Biroului Erasmus+ și ai ESN UPIT vor realiza o prezentare detaliată a programului și vor răspunde tuturor întrebărilor.

Expertiza studenților noștri Erasmus+ poate reprezenta garanția de a duce mai departe programul de mobilități, pas cu pas, de către actualii studenți ai UPIT. Pentru că, indiferent de situația dificilă și nedorită de pe plan internațional, Erasmus+ înseamnă educație, prietenie, formare, descoperire de sine și de locuri noi, de oportunități și de experiențe inedite.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…