Învață din experiența mea! La UPIT, Erasmus merge mai departe!

În perioada 15.03-11.04.2021, Biroul Erasmus+ din cadrul Centrului pentru Relații Internaționale, Universitatea din Pitești organizează Erasmus Open Doors (OED) 2021, urmând ca în săptămâna 12-16.04.2021 să se desfășoare etapa propriu-zisă de selecție.

Sub sloganul “Învață din experiența mea! La UPIT, Erasmus merge mai departe!”, această ediție a OED se va derula exclusiv online, pe canalele media ale Universității din Pitești.

Cu această ocazie, studenții sunt invitați la sesiuni de informare privind mobilitățile Erasmus+ de studiu și practică, de care vor putea beneficia în vara lui 2021 și pe parcursul anului universitar 2021-2022. Testimoniale scrise și video, filmulețe realizate de către foștii studenți Erasmus, destinațiile scoase la selecție, aspecte administrative, dar de interes pentru studenți vor fi postate constant pe paginile de Facebook: International Relations, University of Pitesti (https://www.facebook.com/InternationalRelations.UPIT) și Viață studențească – Universitatea din Pitesti (https://www.facebook.com/UniversitateadinPitesti), dar și pe pagina web a instituției, la adresa: https://www.upit.ro/ro/international/erasmusplus/erasmus-programme-countries/outgoing-students/selectie-studenti.

Toate acestea vor fi completate de întâlniri online cu studenții fiecărei facultăți din cadrul UPIT, în cadrul cărora membrii Biroului Erasmus+ și ai ESN UPIT vor realiza o prezentare detaliată a programului și vor răspunde tuturor întrebărilor.

Expertiza studenților noștri Erasmus+ poate reprezenta garanția de a duce mai departe programul de mobilități, pas cu pas, de către actualii studenți ai UPIT. Pentru că, indiferent de situația dificilă și nedorită de pe plan internațional, Erasmus+ înseamnă educație, prietenie, formare, descoperire de sine și de locuri noi, de oportunități și de experiențe inedite.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…