EVENIMENT UPIT – COLEGTER – Workshop “ȘCOALA MOTIVAȚIONALĂ”

 

EVENIMENT UPIT – COLEGTER
Workshop “ȘCOALA MOTIVAȚIONALĂ”

 

 

Universitatea din Pitești a organizat joi, 30 ianuarie 2020, în cadrul proiectului „Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar” workshop-ul “ȘCOALA MOTIVAȚIONALĂ”.

Evenimentul s-a bucurat de prezența reprezentantului Inspectoratului Școlar Județean Argeș, d-na prof. Gabriela NEAGU – inspector de specialitate în domeniul mecanic, precum și de a reprezentanților companiilor partenere UPIT: SC MPO PROVIDERS REZISTENT SRL, SC GOLD PLAST SRL, SC NIDEC MOTOR CORPORATION SA, SC OPSAN INTERNATIONAL SRL, SC MARTUR AUTOMOTIVE SEATINGS AND INTERIORS SRL.

În debutul evenimentului d-na conf.univ.dr.ing. Mădălina MARIAN a prezentat Colegiul Terțiar Nonuniversitar (COLEGTER-UPIT) în calitate de Director, precum și obiectivele și activitățile din cadrul proiectului mai sus amintit în calitate de Coordonator.

Conf.univ.dr. Amalia DUȚU, Director de Marketing al UPIT și, totodată, responsabilul campaniei de promovare a ofertei educaționale specifice învăţământului terțiar non universitar tehnic din cadrul proiectului, a prezentat un studiu privind identificarea nevoilor de formare ale potențialilor cursanți în raport cu programele furnizate.

Un moment de maxim interes, care a captat atenția elevilor Colegiului Terțiar Nonuniversitar din cadrul programului de studii TTM, dar și a cadrelor didactice, a fost prezentarea companiilor partenere. Reprezentanții firmelor au prezentat oportunitățile de practică, profilul angajatului, precum și perspectivele de angajare.

Conf.univ.dr. Bogdan GEORGESCU – responsabil de parteneriate în cadrul proiectului, în complementaritatea acestor prezentări a supus atenției mecanismele de susținere a inserției elevilor absolvenți pe piața muncii prin stagii de practică.

Întâlnirea s-a finalizat într-o cheie optimistă atât pentru principalii beneficiari- elevii, pentru angajatori, cât și pentru cadrele didactice care depun tot efortul ca Universitatea din Pitești să contribuie major la dezvoltarea economică regională prin oferta capitalului de resursă umană calificată.

 

 

 

   

  

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…