Eveniment ONLINE ”Caravana COLEGTER – UPIT vine la tine: accesul elevilor din grupuri vulnerabile la învățământul terțiar non-universitar tehnic!”

22 Aprilie 2021

 

 

Eveniment ONLINE ”Caravana COLEGTER – UPIT vine la tine: accesul elevilor din grupuri vulnerabile la învățământul terțiar non-universitar tehnic!

 

 

Vineri, 23.04.2021, ora 12.00, are loc evenimentul Caravana COLEGTER – UPIT vine la tine: accesul elevilor din grupuri vulnerabile la învățământul terțiar non-universitar tehnic! organizat în parteneriat cu Liceul Tehnologic Vedea, județul Argeș. Acesta se desfășoară, ONLINE, prin intermediul platformei ZOOM.

 

Scopul acestui eveniment este creșterea accesului elevilor din învățământul liceal, în special al celor care aparțin grupurilor vulnerabile, la informații relevante privind oferta educațională a Colegiului Terțiar Nonuniversitar din cadrul Universității din Pitești, condiții de admitere, domenii de studiu, durata studiilor, număr de locuri, documente necesare înscrierii, calificări aferente fiecărui domeniu de studiu, competențe profesionale pentru o mai bună inserție socială sau pe piața muncii regionale, oportunități de carieră din timpul studiilor postliceale, importanța învățământului terțiar non-universitar în alegerea unei cariere, principalele meserii pe piața muncii aferente calificării dobândite ca urmare a absolvirii studiilor postliceale.

 

În cadrul evenimentului Caravana COLEGTER – UPIT vine la tine: accesul elevilor din grupuri vulnerabile la învățământul terțiar non-universitar tehnic! participă: elevi ai Liceului Tehnologic Vedea, județul Argeș, responsabilul cu campania de promovare a ofertei educaționale specifice învățământului terțiar non-universitar tehnic și reprezentanții unor companii de prestigiu din regiunea Sud-Muntenia.

 

 

Universitatea din Pitești implementează în perioada 06 februarie 2019 – 05 august 2021, în calitate de partener, proiectul „Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar”, finanțat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6: “Educație și competențe”. Proiectul este dedicat învățământului terțiar tehnic și este coordonat de directorul COLEGTER-UPIT, conf. univ. dr. ing. Mădălina – Cristina MARIAN.

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…