Eveniment de carieră dedicat elevilor COLEGTER-UPIT – Workshop ȘCOALA MOTIVAȚIONALĂ

Eveniment de carieră dedicat elevilor COLEGTER-UPIT

 

Workshop ȘCOALA MOTIVAȚIONALĂ

 

În data de 30 octombrie 2020 am sărbătorit ziua carierei în cadrul proiectului: „Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar”, Cod: 121221. Elevii Colegiului Terțiar Nonuniversitar (COLEGTER-UPIT), înmatriculați la programul Tehnician operator mașini comandă numerică, au interacționat pe platforma ZOOM cu angajatori de top din Regiunea Sud-Muntenia, parteneri în cadrul proiectului – SC GOLD PLAST SRL, SC OPSAN INTERNATIONAL SRL, SC NIDEC MOTOR CORPORATION SA, SC SEALYNX AUTOMOTIVE ROMANIA SRL, SC ELTRALOGIS SRL, SC NEAGOE CONTAB EXPERT SRL. Elevii au aflat multe lucruri utile legate de piața muncii, în general, și evoluția acesteia în contextul pandemiei de COVID, cerințele de angajare ale companiilor pentru ocuparea unui post de Tehnician MNC. De asemenea, elevii au participat la o dezbatere interesantă legată de identificarea modalităților prin care procesul educațional să devină mai “prietenos” cu elevul, precum și a soluțiilor de reducere a decalajului dintre teorie și practică, scoală și piața muncii. Le mulțumim tuturor participanților pentru implicarea în cadrul acestui proiect și îi asigurăm pe elevi că vom depune toate eforturile să implementăm soluțiile identificate împreună.

 

Universitatea din Pitești implementează în perioada 06 februarie  2019 – 05 august 2021, în calitate de partener, proiectul „Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar”, finanțat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6: “Educație și competențe”.

Proiectul este dedicat învățământului terțiar tehnic și este coordonat de directorul COLEGTER-UPIT, conf. univ. dr. ing.  Mădălina – Cristina MARIAN.

 

 

  

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…