European Youth Event (Evenimentul Tineretului European): 29-30 Mai 2020, Strasbourg, Franța

Cea de-a patra ediție a European Youth Event (Evenimentul Tineretului European) va avea loc în perioada 29-30 mai 2020 la sediul din Strasbourg al Parlamentului European.

Evenimentul este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16-30 de ani și are loc o dată la doi ani, reprezentând o oportunitate unică pentru tineri de a se întâlni, de a face cunoscute ideile lor privind viitorul Europei. La acest tip de evenimente participă mii de tineri din Statele Membre ale Uniunii Europene și din alte țări, fiind încurajat schimbul de idei în rândul tinerilor.

În urma evenimentului, ideile și preocupările tinerilor sunt prezentate într-un raport distribuit tuturor Membrilor Parlamentului European. Unii participanți vor putea, de asemenea, să dezvolte în continuare ideile de impact și să le prezinte Membrilor Parlamentului European.

Mai multe informații cu privire la evenimentul menționat sunt disponibile la următoarea pagină:

http://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/eye2020.html#

Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să se organizeze în grupuri de minim 10 persoane. Înregistrarea se poate realiza începând cu ianuarie 2020 la adresa următoare:

http://www.epgenpro.europarl.europa.eu/static/european-youth-event/en/take-part!/take-part.html

Participarea la eveniment este gratuită, însă cheltuielile legate de transport și cazare sunt suportate de către participanți. Cu toate acestea, venind în sprijinul tinerilor, organizatorii pot oferi o contribuție financiară, în anumite condiții. O astfel de contribuție financiară poate fi solicitată până la data de 15 octombrie 2019, accesând pagina următoare:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/OMG_EYE2020

De asemenea, cei care doresc să propună o activitate interactivă sau artistică sau consideră că pot contribui în oricare mod la evenimentul menționat pot depune propuneri în acest sens, până la data de 17 noiembrie 2019, accesând următoarea pagină:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EYE2020-Prog-Contribution?startQuiz=true&surveylanguage=EN

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…

Ultimele postări

De Sfântul Andrei,…
Sesiunea online „Ask Me Anything” (AMA), organizată de European Digital Education Hub, se va desfășura în data de 30 noiembrie, în intervalul 13.00 – 14:00 CET și va fi disponibilă…