Echipele câștigătoare la prima ediție OSF-UPIT Hackathon

Universitatea din Pitești a găzduit, vineri, 22 martie 2019, festivitatea de premiere a echipelor câștigătoare la prima ediție a concursului OSF-UPIT Hackathon 2019 organizat de compania IT OSF Global Services în parteneriat cu Departamentul Matematică-Informatică al Universității din Pitești. Pe parcursul a cinci zile de competiție, studenții au dezvoltat aplicații web și mobile pentru Centralizarea incidentelor raportate la nivel de oraș – temă propusă de Primăria Municipiului Pitești. 

OSF Global a oferit premii în valoare totală de 4800 de lei: premiul I (Trustart – Uzum Mario-Claudiu, Anghel Valentin-George, Roceanu Mihai, Oprea Gabriel, Zinca Adina-Cătălina) – 2000 lei, premiul II (NullPointException – Oprea Romică Marius, Saru Cornel Ionuț, Iordan Ionuț Cătălin) – 1200 lei, premiul III (Aricii – Prostoiu Daniel-Constantin, Radu Florin-Georgian) – 600 de lei și două premii speciale în valoare de 500 de lei fiecare (Alpha Stage Crew – Staicu Mircea Adrian, Ciolcă Andrei-Iulian, Zamfir Andrei-Gabriel și CodingBees – Rotaru (Cîrstoiu) Elena Daniela, Turcin Maria Mădălina, Colțeanu Ana Maria Andreea, Andrei Ana Maria).  Celelalte patru  echipe au primit diplome de participare. 

Studenții au folosit BitBucket pentru versiuni de cod, mașini virtuale din cloud și combinând la alegere tehnologii de actualitate (NodeJS, Backbone JS, Angular, React JS, PHP, Python, Ruby, JAVA, .NET, Google Firebase, respectiv HTML/JS/CSS Frameworks (Bootstrap, Foundation, Material UI, Semantic UI etc.), Databases, Android/iOS). Pe tot parcursul competiției, echipele concurente au fost asistate de mentorii OSF. 

Aplicațiile realizate de studenții de la Informatică vor putea fi acum perfecționate și utilizate de Primăria Municipiului Pitești și de alte instituții interesate.
Felicitări tuturor!

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…