ro Română

Doctoranzii francofoni sunt invitați să participe la proiectul AUF „Teza mea în 180 de secunde”

Doctoranzii care doresc să-și prezinte succint subiectele de cercetare în Limba Franceză, în fața unui public divers și nespecializat, se pot înscrie, până la 15 februarie 2019, la cea de-a treia ediție a concursului intitulat „Teza mea în 180 de secunde”, organizat de Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF) în Europa Centrală și Orientală, în parteneriat cu Institutul Francez din România.

Se pot înscrie la concurs candidații care urmează un program de doctorat în anul universitar 2018-2019 sau cei care au susținut teza de doctorat în anul universitar 2017-2018.

Provocarea constă într-o prezentare cât mai scurtă, în doar trei minute, a lucrării de cercetare, într-un mod clar, convingător, având la dispoziție doar un diapozitiv, fără alte mijloace tehnice.

Cei interesați se pot înscrie accesând: https://formulaires.auf.org/login/. 

În aprilie – mai 2019 se vor organiza patru finale regionale – București, Cluj, Iași și Timișoara, finala națională urmând să fie organizată în iunie 2019 la București. 

Laureatul finalei naționale va reprezenta România la finala internațională de la Dakar, Senegal, la 26 septembrie 2019. 

Informații suplimentare: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-concours-these-180-secondes-edition-2019-roumanie/

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…