ro Română

Delegație UPIT la ediția a 2- a Târgului Universităților Francofone 2019, Baku, Azerbaidjan

Universitatea din Pitești, reprezentată de conf. univ. Dr. Emanuel Soare, Prorector pentru Relații Internaționale și de cadre didactice de la Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie și Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, va participa la cea de-a doua ediție a Târgului Universităților Francofone din Baku, Azerbaidjan, ce va avea loc în data de 7 aprilie 2019, la French-Azerbaijani University din Baku, Azerbaidjan.

Vor fi prezente universități din Azerbaidjan, Franța, Maroc, România, Republica Moldova și Ungaria precum: Universitatea din Strasbourg, Universitatea Cadi Ayyad, Universitatea din Pitești, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea din Szged, Universitatea Franco-Azeră.

La eveniment vor participa atât reprezentanți ai Ambasadei Franței în Azerbaidjan, inițiator al acestui eveniment, cât și ai ambasadelor țărilor membre cu statut de observator al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), Maroc, România, Ungaria, Moldova și Azerbaidjan.

Obiectivul acestui eveniment este de promova programele de studiu și instituțiile de învățământ superior participante pentru publicul din spațiul francofon, interesat de o gamă largă de oportunități de studiu peste hotare. În cadrul evenimentului vor avea loc târguri educaționale, conferințe, întâlniri, workshop-uri, ateliere de lucru, interviuri.

De asemenea, Delegația Universității din Pitești va susține o serie de activități de predare la Universitatea de Lingvistică din Baku, în baza acordurilor de cooperare dezvoltate în cadrul programului Erasmus+.

Universitatea din Pitești este una dintre cele mai active universități românești în Azerbaidjan, având semnate șase acorduri cu universitățile azere, în cadrul cărora se derulează, din 2017, o serie de proiecte de schimburi academice.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Începând cu anul 2020, Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED) a pus la dispoziția tuturor celor interesați, prin Punctul de contact unic electronic (PCUe), recunoașterea online a…

Ultimele postări

Începând cu anul 2020, Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED) a pus la dispoziția tuturor celor interesați, prin Punctul de contact unic electronic (PCUe), recunoașterea online a…