Curs Crystal Data Science și Data Engineering (GRATUIT, ONLINE, oportunitate de vară)

Crystal System în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București, Universitatea din Monterrey și Universitatea din Pitești – au plăcerea de a vă invita la cursul său Crystal Data Science și Data Engineering (ONLINE, GRATUIT pentru studenți).
Participanții de la curs care vor participa la examenul final vor primi un Certificat, iar cei mai buni participanți – premii valoroase* precum Microsoft Surface, tablete, smart watch-uri, vouchere Amazon etc., precum și posibilitatea de a fi angajați de catre Crystal System sau partenerii săi.
De această dată, Crystal organizează cursul sub forma unui Program Digital Intercontinental, unde participanții din România și Mexic vor avea ocazia să învețe împreună ultimele tehnologii în Data Science și Data Engineering (Python, programare R, BigQuery, Apache Beam și multe altele) de la experți din industrie și să devină Talente pregătite pentru piata muncii.
Cursul va începe în iunie 2021** și se va desfășura de 2 ori pe săptămână, timp de aproximativ 2 luni, în orele de seară, după cursurile universitare /examene.
* tipul de premii ar putea fi ușor modificat în funcție de recomandările Universității partenere
** data exacta de inceput a cursului va fi anuntata in timp util după ce se vor încheia înscrierile la curs (participantii vor primi o notificare suplimentară prin e-mail).
*** Administrația Crystal System și Universitatatii partenere își rezervă dreptul de a selecta participanții la curs al căror profil se potrivește mai bine cu prerechizitele de cunoștințe ale cursului.
****Nivelul incepator-intermediar la limba engleza este suficient pentru urmarea cursurilor
Curricula cursului de Data Science și Data Engineering:
 
Link de înscriere (Pitești):
https://survey.crystal-system.eu/index.php?r=survey%2Findex&sid=892382&lang=en

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…