ro Română

Conferința județeană „STOP! Fără abuz, neglijare, exploatare – Apelul la 119, pas necesar pentru combaterea violenței asupra minorilor”

Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Argeș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și Universitatea din Pitești, organizează sâmbătă, 5 martie 2022, începând cu ora 10:00, la Universitatea din Pitești, Conferința județeană STOP! Fără abuz, neglijare, exploatare – Apelul la 119, pas necesar pentru combaterea violenței asupra minorilor, proiect ce vizează reuniunea tuturor actorilor județeni implicați în prevenirea și combaterea cazurilor de violență manifestată asupra copiilor.

Conferința reunește reprezentanți ai instituțiilor publice județene cu activitate în domeniul serviciilor sociale, educației, siguranței și ordinii publice precum și juriști, psihologi, activiști din mediul nonguvernamental, elevi și, nu în ultimul rând, părinți.

În cadrul acestui eveniment se urmărește stabilirea unui set de principii adaptate particularităților județului Argeș, care să faciliteze procesul de identificare și raportare, respectiv procesul de prevenire și combatere a cazurilor de violență asupra minorilor.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…