ro Română

Conferința internațională științifică ETAEc la Universitatea Pitești: 15-16 noiembrie

Universitatea din Pitești găzduiește, la 15-16 noiembrie 2019, cea de-a V-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale “Emerging Trends and Approaches: Creative Thinking and Innovation in Knowledge based Economy”, organizată de Facultatea de Științe Economice și Drept, în colaborare cu universități partenere din România, Polonia și Ucraina. 

Vor prezenta lucrări profesori de la Universitatea din Pitești, Universitatea din Craiova, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Universitatea Jan Wyzykowski, Polkowice, Polonia, Universitatea Politehnică din Czestochowa, Polonia, Universitatea de Economie din Wroclaw, Polonia, Institutul de Informații Tehnologice, Academia de Stat în Construcții și Arhitectură din Odessa, Ucraina. 

Conferința este structurată în patru secțiuni: a) Finanțe și Contabilitate, b) Sistemul Bancar, c) Noi abordări în Management, Marketing și Turism și d) Dezvoltare Durabilă într-o Economie bazată pe cunoaștere.

 

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…