Conf. univ. dr. habil. Diana Lefter – FEMEIA ANULUI 2020, în cadrul Concursului FEMINA, organizat de Ziarul Argeșul

 Ziarul Argeșul a decernat vineri, 6 martie 2020, premiile FEMINA care, în acest an, au stat sub sloganul “Secretul succesului”.

 În urma voturilor exprimate de cititori,  FEMEIA ANULUI 2020 a fost desemnată conf. univ. dr. habil. Diana Lefter, cadru didactic al Universității din Pitești, Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte; Departamentul Limbă, Literatură, Istorie și Arte, cu un total de 439 taloane.

Conf. univ. dr. habil. Diana Lefter: „Vă mulţumesc în numele tuturor celor care fac meserie similară mie, în numele tuturor celor care încă mai consideră că este important să citim, să scriem, să ne ocupăm şi de frumos, şi de artă. Vă mulţumesc în numele tuturor celor care consideră în continuare că Universitatea din Piteşti este un punct de reper în viaţa acestui judeţ, a acestui oraş şi, de ce nu, a acestei regiuni. Vă invităm, aşadar, să nu fiţi reticenţi în a veni spre noi. Vă doresc o primăvară frumoasă şi un an frumos în continuare!” (sursa: Ziarul Argeșul)

 

 

 

 

 

 

Tot de la Universitatea din Pitești, la categoria Învățământ, a fost premiată și conf. univ. dr. Lavinia Bănicălocul II, 125 taloane, cadru didactic al aceluiași departament.

Conf. univ. dr. Lavinia Bănică: „Vă felicit pentru iniţiativă şi continuitate! Vă felicit pentru această tradiţie de succes care este cu adevărat însufleţită.” (sursa: Ziarul Argeșul)

Aceste premii vin ca o răsplată pentru dedicarea și munca depuse de cele două cadre didactice în sprijinul formării academice și umane a studenților. Ele dovedesc, încă o dată, că Universitatea din Pitești dispune de resursă umană nu doar bine pregătită, ci care joacă și rolul de model comportamental și social.

Felicitări câștigătoarelor și mulțumiri pentru imaginea pozitivă adusă UPIT!

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…