ro Română

Concursul de traduceri studențești TRANSWORD

Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte și Centrul de Reușită Universitară, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judetean  Argeș au organizat în perioada 20 martie-20 aprilie 2019 concursul  de traduceri studențești TRANSWORD – ajuns la cea de-a IX-a ediție. 

Anul acesta, în programul concursului, alături de studenții UPIT au participat și elevi  de liceu din clasele IX-XII, într-o secțiune dedicată special lor. 

Universitatea din Pitești apreciază implicarea  cadrelor didactice din liceele argeșene în acest eveniment educațional la care au participat peste 100 de elevi. 

Festivitatea de premiere se desfășoară la începutul lunii Mai, la sediul Facultății de Teologie, Litere, Istorie și Arte, unde sunt acordate 32 de premii pentru câștigătorii ambelor secțiuni – studenți / elevi.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…