COMUNICAT

La Universitatea din Pitești, în perioada următoare, activitățile didactice se vor desfășura în continuare atât față în față, cât și on-line, în conformitate cu metodologiile proprii facultăților.

Pentru programele de licență, la trei dintre facultățile din cadrul Universității din Pitești (Facultatea de Mecanică și Tehnologie, Facultatea de Științe Economice și Drept, Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte) se vor desfășura doar activități didactice cu prezență fizică (față în față).

La celelalte trei – Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare, Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică – activitățile didactice se vor desfășura și în format on-line, ponderea acestora fiind cuprinsă între 15-50% (conform dispozițiilor legale), în perioadele stabilite la nivelul fiecărei facultăți.

Pentru programele de master, cu excepția Facultății de Științe Economice și Drept, la care toate activitățile didactice se vor desfășura cu prezență fizică, toate celelalte organizează activitatea și în format on-line, ponderea acestora fiind cuprinsă între 30-60% , în perioadele stabilite de facultăți.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf