ro Română

Chimie Criminalistică la Universitatea din Piteşti

Universitatea din Piteşti înfiinţează, începând cu anul academic 2019-2020, un nou program de master – Chimie Criminalistică – care se va desfăşura în cadrul Facultăţii de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică, în parteriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Drept. 

Masterul în Chimie Ciminalistică se adresează absolvenţilor de chimie, fizică, biologie, medicină, farmacie, inginerie sau drept şi este util celor care profesează în domeniul juridic sau orice alt domeniu complementar. 

Posibilitate mare de angajare

Absolvenţii acestui Master se pot angaja în laboratoare de criminalistică şi antidoping, laboratoare de biochimie, de medicină legală, în laboratoare ale Instituţiilor de Sănătate Publică, laboratoare de cercetare, unităţi de producţie ori distribuţie de echipamente specializate. 

Pentru sesiunea de înscrieri din 2-18 septembrie 2019, la Masterul în Chimie Criminalistică au rămas 43 de locuri (din care un grant de la buget).

Ziarul Argesul

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…