ro Română

Career Hub-UPIT: 20 noiembrie 2019

Universitatea din Pitești, cel mai mare furnizor de resursă umană din Regiunea Sud-Muntenia, promovează parteneriatul și colaborarea cu mediul socio-economic pentru dezvoltarea contextelor și mecanismelor necesare facilitării întâlnirii cererii cu oferta de forță de muncă. Prin misiunea definită, UPIT își asumă rolul de formare a resursei umane în corelație cu cerințele angajatorilor, precum și rolul de a participa activ la dezvoltarea comunității locale și regionale. 

În acest context, Universitatea din Pitești are deosebita plăcere de a vă invita să participați la cel mai mare eveniment dedicat carierei din județul Argeș, Career Hub-UPIT, 2019: Târg de Joburi și Internship-uri pentru studenții și absolvenții UPIT, dar și pentru elevii din liceele argeșene. 

Evenimentul este organizat de Universitatea din Pitești în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (C.C.I.A. Argeș) și asociația studențească AIESEC. Ediția de toamnă a târgului va avea loc în data de 20 noiembrie 2019, orele 10.00-14.00, la sediul Universității din Pitești, Corpul central, Strada Târgul din Vale, nr.1. 

Persoană de contact,

Conf. univ. dr. Amalia DUTU

Centrul de Marketing Universitar

+40 771294060 

 

 

                

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…