Career Hub-UPIT: 20 noiembrie 2019

Universitatea din Pitești are deosebita plăcere de a vă invita să participați miercuri, 20 noiembrie 2019, între orele 10.00-14.00, la cel mai mare eveniment dedicat carierei din județul Argeș, Career Hub-UPIT, 2019: Târg de Joburi și Internship-uri pentru studenții și absolvenții UPIT, dar și pentru elevii din liceele argeșene.  

47 de companii vor fi prezente în Corpul Central al UPIT cu oferte de job-uri (full time și part time) și internship-uri pentru studenți și absolvenți. 

În intervalul orar 13.30-14.00, reprezentanții companiilor sunt invitați să participe, în Sala de Festivități (Corpul Central), la Workshop-ul: Comunități de practică online. În cadrul acestei întâlniri va fi prezentat portalul informatic AMISS, un alt instrument de recrutare pe care UPIT îl dezvoltă în prezent, prin intermediul căruia companiile se vor putea conecta cu studenții din diferite domenii de licență. 

Evenimentul este organizat de Universitatea din Pitești în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (C.C.I.A. Argeș) și asociația studențească AIESEC. 

Ediția de toamnă a târgului va avea loc la sediul Universității din Pitești, Corpul central, Strada Târgul din Vale, nr.1.  

Persoană de contact,

Conf. univ. dr. Amalia DUTU

Centrul de Marketing Universitar

+40 771294060 

 

 

Share

Te-ar putea interesa și