ro Română

“Back to university”: Dezbatere interactivă pe teme europene, la Universitatea din Pitești

Back to university” este titlul prezentării pe care jurnalistul piteștean Adrian Vasiliu, în prezent Media Monitor la Comisia Europeană, a susținut-o marți, 26 februarie 2019, la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte a Universității din Pitești.

Back to university” este un program al Comisiei Europene, destinat funcționarilor europeni care doresc să se implice în campanii de conștientizare asupra rolului pe care îl are Uniunea Europeană asupra societății. Participanții au avut oportunitatea de a afla cum funcționează instituțiile europene, cum se iau deciziile la nivel european și cum se adoptă legislația europeană.

Prezentarea a fost de bun augur, având în vedere că tinerii au înțeles cât de important este să se prezinte la vot pentru Alegerile Europene din 26 mai 2019, când vor avea șansa să-și aleagă reprezentanții în Parlamentul European.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…