ro Română

Atelier “Primii pași în arta actorului”

Departamentul Limbă, Literatură, Istorie și Arte din Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte a organizat, prin Centrul de cercetări asupra imaginarului. IMAGINES și în colaborare cu Liceul teoretic din Costești atelierul de formare PRIMII PAȘI ÎN ARTA ACTORULUI, desfășurat la 15 martie 2018.

 

Elevii, coordonați de prof.Claudia Constantinescu, au fost încântați să descopere – sub îndrumarea lui Bogdan Cioabă, regizor al Teatrului „Al. Davila” Piteşti și a studenților secției de Actorie – faptul că arta actorului este un “joc serios” ce presupune în egală măsură talent și exercițiu. Organizatorii, lect.univ.dr.Adriana Apostol și conf.univ.dr.habil.Diana Lefter, au precizat că astfel de evenimente vor mai fi organizate de Departamentul Limbă, Literatură, Istorie și Arte.

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…