ARILOG HUB JUNIOR la Universitatea Pitești

Universitatea din Pitești a găzduit joi, 28 martie 2019, seminarul ARILOG HUB JUNIOR, în cadrul căruia studenții UPIT de la Inginerie Economică Industrială (IEI) și masteranzii de la Managementul Logisticii s-au întâlnit cu reprezentanți ai Asociației Române de Logistică (ARILOG) și Senior Manageri în domeniul Supply Chain. 

Coordonare, analiză, prioritizare, spirit de echipă, creativitate, inițiativă, flexibilitate, adaptare, atenția la detalii și dorința de performanță – acestea au fost principalele aspecte esențiale ale muncii unui specialist în logistică, prezentate de reprezentanții ARILOG și speakerii invitați.  Specialiștii au subliniat cerințele actuale pe piața muncii și i-au îndemnat pe studenți și masteranzi să considere o dezvoltare profesională transversală, inter-disciplinară, adaptată noilor solicitări, și să se pregătească temeinic în domeniul IT și al limbilor străine.

Prezentările au fost realizate de Paul Niță, Operations Director, ID Logistics și Vicepreședinte ARILOG, Romeo Dumitru, Logistics Manager, Euroccoper și Vicepreședinte ARILOG, Adriana Tilă, Logistics Manager, Martur, Luca Rabbia, Group Operations Director, Goldplast, Marius Vadastreanu, Supply Chain Manager, Renault România, Liviu Bidian, Global Supply Chain Manager, Leoni, promotor al unei Academii de Training în Logistică. La final a avut loc o sesiune de întrebări adresate de speakerii invitați studenților și masteranzilor, în care primii cinci din cei care au fost cei mai atenți la seminar și au știut să răspundă corect au câștigat câte un rucsac. 

Seminarul a fost organizat de Asociația Română de Logistică, în parteneriat cu Centrul de Transfer Tehnologic și cu programul de master Managementul Logisticii din cadrul Universității Pitești. Au participat Prorectorul UPIT pentru Cercetare Științifică și Competitivitate, prof.dr.ing.Eduard Nițu, Directorul Departamentului de Fabricație și Management Industrial din cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie, conf.dr.ing.Daniel Anghel și Directorul Centrului de Transfer Tehnoloci (CTT) din cadrul UPIT, ș.l.dr.ing.Ana Gavriluță.

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…

Ultimele postări

Universitatea din Pitești a organizat un eveniment de maximă importanță și actualitate, Conferința “Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de profesorul Marius STAN, cercetător și scriitor în Statele…