ro Română

Activitatea de desfasurare a AIESEC in Pitesti pe anul 2020 s-a incheiat cu prezenta la Adunarea Generală a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România din perioada 18-20 decembrie!

Începând cu o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Marcel Boloș, ședința a continuat cu o transmisiune live în cadrul căreia s-a lansat Raportul național privind respectarea „Codului drepturilor și obligațiilor studentului în instituțiile de învățământ superior de stat din țară”, aferent anului universitar 2019 – 2020,  în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, care a lansat „Raportul privind implementarea Statutului Elevilor la nivel național (RISEN)”.
 
Prin acest mesaj dorim şi să urăm sărbători fericite, liniștite şi sigure tuturor studenților și cadrelor didactice ale Universității din Piteşti!

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…