ro Română

19 Aprilie:Ziua Porților Deschise la Facultatea de Științe Economice și Drept

Ești elev într-un liceu din Județul Argeș?  Vrei să beneficiezi de o experiență academică autentică? Intră în competiție ACUM!

Facultatea de Științe Economice şi Drept vă invită să participați la sesiunile de comunicări științifice studențești care se vor desfășura în data de 19 aprilie 2019, începând cu ora 9.30 în corpul Centru de Calcul din Bl. Republicii, nr. 71.

Poți să transmiți, până în data de 12 aprilie 2019, titlul lucrării, numele autorului și numele profesorului coordonator la adresele de e-mail: adrianapantoiu@yahoo.com și singh.amelia@yahoo.com pentru Sesiunea de comunicări științifice „Evoluţia statului şi dreptului în perioada post-aderare”, ediția a XII-a
sau contabweb@ yahoo.com pentru Sesiunea de comunicări științifice „Noi perspective în spațiul economic european”, ediția a XXII.

Te așteptăm cu drag,
Prof. univ. dr. Eugen CHELARU
Decan FSED

 

Share

Te-ar putea interesa și

reclama prodinf
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Universitatea din Pitești și Universitatea Politehnica București au semnat contractul de fuziune. Astfel, se crează o nouă instituție, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București,…